HopeChannel Sverige | Logga in
Med Jesus varje dag
Dela

Med Jesus varje dag

Läsplan 2022

Två evangelier och två böcker

Vi hoppas att du under 2022 vill följa vår dagliga läsning som kommer ta dig genom två evangelier och två böcker om Jesus. Till läsningen kommer det som tidigare år att finnas en kort daglig podd.

Läsning:
Lukas evangelium (januari–maj)
Messias av Ellen G. White (maj–augusti)
Johannes evangelium & brev (augusti–november)
Advent av Nathan Brown (december)

Planen för varje dags läsning hittar du här nedan som pdf. Läsplanen finns även i den lilla kalendern som följde med tidningen AdventLiv i december 2021.

Studieavsnitten för evangelierna har Lars Gille skrivit och dessa kan man både lyssna på som dagens bibelpodd (se nedan) och läsa som text. Texten för Lukasevangeliet och Johannesevangeliet finns här: HopeChannel LÄRA-TRO. Där finns även studieavsnitten samlade i ett häfte (pdf) som kan skrivas ut. Till varje avsnitt finns frågor för eftertanke och samtal. Materialet passar både för egna andakter och studier och för gruppsamtal.

Boken Messias blir sommarläsning och boken Advent blir julläsning. Böckerna finns att köpa på SkandinaviskaBokforlaget.se. Till denna läsning kommer personliga poddar varje dag.

De dagliga poddarna hittar du här på HopeChannel LYSSNA-TRO, samt på iTunes och Spotify.

Vill du ha en SMS-påminnelse varje dag? Prenumerera på ett SMS med länk till de dagliga poddarna och bibeltexterna – så att du inte missar något! SMS:a Spara Förnamn Efternamn Bibelpodd till: 076-944 77 48.